24-02-2020

Win een Bongobon!

Op www.wordacvkandidaat.be vind je alle informatie op je kandidaat te stellen voor de sociale verkiezingen. Wist je trouwens dat er nu al een nieuw record is aan bedrijven waar de procedure voor sociale verkiezingen is opgestart? Het betekent potentieel dat nog meer werknemers en werkgevers zullen kunnen rekenen op sociaal overleg om samen aan een stabiele en sociale toekomst te werken.

Vul de slogan aan die je op www.wordacvkandidaat.be overal kan terugvinden: ”Gebruik je stem, maak ….!”

Weet jij hoe de slogan verder gaat? Laat het ons weten via pc311@acv-csc.be en wie weet ga jij binnenkort lekker eten of op uitstap dankzij ACV Puls!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top