14-01-2020

We willen je er bij!

We geven het graag toe: we willen je bij ons in de groep. Je bent al lid van ACV Puls en wij gaan ervoor zorgen dat je nog meer uit je job haalt. Dat doen we samen met de collega’s: we komen samen tijdens de werkuren, bekijken met andere collega’s waar er verbetering mogelijk is én zorgen voor een vergoeding voor je vervoersonkosten.

Klinkt als een plan? Spreek je ACV Puls collega aan, mail ons via pc311@acv-csc.be of ontdek er alles over op www.wordacvkandidaat.be

We verwelkomen je met open armen in ons team!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top