22-01-2021

Vraag je syndicale premie van 2020 alsnog aan!

Wow! Wist je dat je nog tot 30 september 2021 de tijd hebt om je syndicale premie van 2020 aan te vragen? ✊ Voor een voltijds lidmaatschap is dat €145,- die je niet wil laten liggen! 💚
 
👉Stuur alsnog het document naar ACV Puls – syndicale premies – Sudermanstraat 5 – 2000 Antwerpen (we mogen geen digitale documenten aanvaarden).
👉Verloren? Geef ons een seintje. Vermeld wel even je rijksregisternummer en je huidige werkgever
👉Veranderd van werkgever? Geef ons een seintje. Vermeld wel je rijksregisternummer en je huidige werkgever. We passen dit dan aan in onze bestanden zodat je ook steeds de juiste informatie mag ontvangen over je sector en over je werkgever.
 
Vragen? Contacteer ons via distributie@acv-csc.be.
 
Samen halen we het beste uit je job. 💚
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top