04-06-2020

Vraag als lid je gratis affiche 1,5 meter afstand aan!

Je veiligheid op de werkvloer blijft onze hoogste prioriteit. De voorbije dagen kwamen we uitgebreid in het nieuws met uitdagingen voor het winkelpersoneel en ook op de sociale media maken we onze boodschap bekend.

De affiche ‘Respecteer jezelf én het winkelpersoneel: hou 1,5 meter afstand’ kan je nu gratis thuis ontvangen om in je winkel op te hangen.💚 Hoe meer we klanten erop wijzen, hoe meer men dit zal opvolgen. Uit de resultaten van onze checklist blijkt dat maar liefst 75% van het winkelpersoneel klanten hebben die te dichtbij komen! Elke vraag tot afstand blijft dus belangrijk.

Na aanvraag ontvang je ze binnen de 5 werkdagen met de post thuis. Aarzel dus niet en vraag ze aan! Vermeld ook je adres voor een correcte verzending.

aanvragen doe je via pc311@acv-csc.be

Stay safe,

ACV Puls

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top