28-09-2021

Tijdskrediet? Dit moet je weten!

ACV Puls zorgde mee voor een tijdelijke CAO zodat de aanvragen voor tijdskrediet tot en met 31 december toch kunnen goedgekeurd worden door de RVA!  We hopen daarna opnieuw een akkoord voor de komende twee jaar af te sluiten binnen het sectorakkoord.

Het is dus een verlenging van de bestaande akkoorden, met één belangrijke wijziging: ook halftijds tjjdskrediet eindeloopbaan is mogelijk vanaf 55 jaar, mits 35 jaar loopbaan. Heb je nog vragen? Spreek dan je ACV-afgevaardigde aan of contacteer distributie@acv-csc.be. De sectoronderhandelingen gaan ondertussen door en we houden je op de hoogte!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top