16-03-2023

TEKEN DE PETITIE VAN DELHAIZE!

Al meer dan 43.000 (!) mensen tekenden de petitie gericht aan de directie van Delhaize, teken jij ook?

[Pétition] Delhaize intégré (leslignesbougent.org)

Beste directie van Delhaize,

Wij, het personeel van Delhaize, vragen u een stap terug te zetten in ons belang én dat van de klanten. De winkels moeten geïntegreerd blijven en de medewerkers willen hun rechten, anciënniteit, maaltijdcheques, salaris en 13e maand behouden.

We hebben ook aan klanten gevraagd om de petitie te ondertekenen. We sturen een kopie naar de regering in afwachting van uw reactie.

Met oprechte groeten,

Het personeel van Delhaize

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top