05-06-2019

Swarovski deel van PC311

Sinds vorig jaar maken de werknemers van de bekende winkelketen Swarovski deel uit van PC311: ook deze kristallen willen we doen schitteren! De voorbije periode zijn we bij Swarovski de vinger aan de pols geweest bij wijzigingen in het bedrijf, zorgden we mee voor een nieuwe structuur en zijn ook hier door de directie erkend als een volwaardig gesprekspartner.

Ben jij actief bij Swarovski en wil je meewerken aan een betere winkel? Schrijf je in op deze website of contacteer ons via pc311@acv-csc.be. Doen!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top