03-10-2021

STAKING TEXACO AFGEWEND

ACTIE VOEREN LOONT! 💪
De geplande nationale staking bij de Texaco-stations maandag 4 oktober is afgewend.
‘‘Het is de directie duidelijk gemaakt dat het ons menens is’’, weet Kevin Kiggen, verantwoordelijk vakbondssecretaris van ACV puls. ‘’Toen de plannen voor een nationale staking hen bekend werden gemaakt zijn ze overstag gegaan, maar het zijn vooral de eerdere acties van het personeel die hen hebben doen inzien dat het zo niet verder kon.’’
Nu komt de directie dus over de brug met aangepaste maatregelen rond werkdruk, maaltijdcheques, een vergoeding voor zondagwerk, … .
We zijn uiteraard erg tevreden dat er een akkoord is maar betreuren dat het zo lang heeft moeten duren alvorens er geluisterd werd!
Opkomen voor je rechten samen met de vakbond en actie voeren indien nodig … het levert op!
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top