09-06-2020

Staking Decathlon gaat door

Directie weigeren afspraken maar belonen zichzelf met nieuwe Tesla wagens!

Het stakingspiket van de vakbonden blijft ook vandaag nog actief en dus blijft de laad-en loszone in Willebroek geblokkeerd. ‘’Onze vragen zijn terecht én we zijn wettelijke bevoegd om dit te bespreken met de directie’’ aldus Erika Lambert van ACV Puls. Vooral het eenzijdig intrekken van de 5% prestatie premie zit de werknemers van Decathlon hoog. Zeker nu ze vernomen hebben dat de directie zichzelf nieuwe Tesla’s aankocht.

Maar ook het niet naleven van de wettelijke afspraken omtrent nachtarbeid en interimwerk zijn een doorn in het oog van de vakbond. ‘’Ze leggen de wet naast zich neer’’, klinkt het. Ook een corona-premie zoals in Frankrijk en sociale steun voor wie getroffen is door tijdelijke werkloosheid, staan op de eisenlijst van het personeel.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top