21-02-2023

Spontane actie Total Energies Waarloos

Personeel legt werk neer na langdurige foutieve uitbetaling lonen.
‘Het personeel bij Total Energies wordt betaald onder het wettelijke barema’’, weet Kevin Kiggen van vakbond ACV Puls.
‘’Ondanks gesprekken met de directie werden concrete afspraken telkens uitgesteld. Nu is de tijd om en legt al het personeel het werk neer. Wanneer er geen gevolg wordt gegeven sluiten we volgende week meer tankstations aan de Belgische snelwegen en zal je niet kunnen tanken’’, weet Kiggen.
Winst op kap van het personeel
Het Franse multi-energiebedrijf TotalEnergie betaalde vorig jaar 67 miljoen aan dividenden uit en maakte 6,6 miljard dollar wist.
Vandaag blijft de winkel en het servicepunt van Total Energies Waarloos dicht. Het is wel mogelijk om te tanken.
UPDATE:
Actie voeren met @acvpuls loont!
De barema’s voor het personeel van @TotalEnergiesBE worden toegepast en er komt een voorstel voor correcte verloning. Bovendien wordt er gesproken over de CAO 90 (bonus) en CAO104 (begeleiding oudere werknemers). #staking #actie #retail
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top