05-02-2019

Video : waarom we staken

Sofie werkt al 5 jaar in een bekende winkelketen en verdient nog steeds €1400,- per maand. Ze komt nét rond zonder iets voor zichzelf over te houden. Ze kan niet sparen of onvoorziene kosten op zich nemen.

In België zijn er al teveel mensen zoals Sofie. De groep van ‘working poor’ blijft groeien. Een loonsverhoging van 0,8% is veel te weinig. Ook de minimumlonen en pensioenen moeten omhoog.

Leg dus samen met je collega’s op 13 februari het werk neer en laat je stem horen. Heb je nog vragen over je stakingsrecht of vergoeding? Contacteer ons!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top