22-09-2020

Sociaal overleg Brantano gaat verder

De overname door winkelketen Van Haren gaat door. Via het sociaal overleg is bekomen dat cao 32 bis de komende maanden gerespecteerd zal worden. Bij de overgang van een onderneming waarborgt een collectieve arbeidsovereenkomst (cao 32bis) de rechten van de werknemers. Deze cao vraagt aan de nieuwe werkgever om de arbeidsvoorwaarden die voor de overgang van kracht waren na te leven.
Het sociaal overleg gaat nu verder, ten laatste begin oktober ontvangt het personeel van Brantano meer nieuws.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top