21-12-2020

Prettige eindejaarsfeesten!

Het ACV wenst alle winkelpersoneel prettige eindejaarsfeesten! 💚
Het was voor iedereen een bijzonder uitdagend jaar maar ook in 2021 zijn we er voor je. Heb je nog een vraag of zit je nog ergens mee? Laat het ons weten via distributie@acv-csc.be. We willen je vakbond met een 💚én oplossingen zijn.
En aan iedereen die nog moet gaan winkelen:
💪 Respecteer de aanwijzingen van het personeel zonder morren.
💪 Probeer bewust op veilige afstand van andere klanten en winkelpersoneel te blijven.
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top