21-09-2021

Premies van €70 & €250!

Wist je dat je als werknemer in PC311 recht hebt op 2 premies?

De premie van € 70 kan op bedrijfsvlak omgezet worden in evenwaardige voordelen (bv. invoering of verhoging maaltijdcheques, groepsverzekering,…). Om te weten op welke manier deze premie wordt toegekend in jouw onderneming neem je best contact op met je vakbondsafgevaardigde.

Een voltijdse werknemer in pc 311 met een volledige referteperiode (loopt van juli van het voorgaande kalenderjaar tot en met juni van dit jaar) krijgt een jaarlijkse brutopremie toegekend van 250 EUR. De deeltijdsen krijgen de premie in verhouding tot het aantal uren dat ze werken.

Ook deze premie kan in jouw onderneming omgezet zijn in een ander voordeel.

Lees er alles over op : https://pc311.be/atotz/premie-250-euro/

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top