07-05-2020

Podcast: terug aan de slag vanaf 11 mei!

Wat moet je écht op letten qua veiligheid in je winkel? En hoe verloopt het in de andere winkels?
Wat kan ACV Puls voor mij betekenen? Ontdek het hier in onze eerste podcast!

We bespreken met Kristel Van Damme de belangrijkste punten qua veiligheid en hygiëne op de werkvloer én je hoort twee winkelpersoneelsleden aan het woord die de voorbije tijd hebben doorgewerkt. Hun ervaring in deze uitdagende tijden leert je vast veel bij. Tenslotte legt Jörgen de zoektocht naar een faire regeling over tijdelijke werkloosheid uit en geeft Frederik je nog alle communicatiemogelijkheden mee.

Zin om ook aan het woord te komen in een volgende podcast? Contacteer ons via pc311@acv-csc.be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top