29-07-2020

Personeel FNG ontvangt jaarrekening

Beste collega bij FNG,

Deze ochtend ontving je je individuele jaarrekening.
In een telefoongesprek verduidelijkte de CEO, de heer Paul Lembrechts, dat het betrokken sociaal secretariaat dit document per vergissing heeft doorgestuurd.
Op verzoek van FNG is aan het sociaal secretariaat wel degelijk de vraag gesteld om voor elke werknemer de individuele jaarrekening op te maken, maar niet om dit meteen al aan elke medewerker door te mailen.
De heer Lembrechts lichtte verder toe dat FNG nog steeds rekening houdt met twee scenario’s: ofwel maakt het bedrijf een doorstart, ofwel gaan we naar een faillissement.
In het kader van een mogelijk faillissement heeft FNG de individuele jaarrekening laten opmaken, net om op elk scenario voorbereid te zijn.

Dit betekent nog niet dat we per definitie op een faillissement afstevenen. De CEO acht het niet uitgesloten dat op tijd voldoende financiële middelen gevonden worden. De Raad van Toezicht en het management zijn er zich van bewust dat ze uiterlijk vrijdag 31 juli met een oplossing, positief of negatief, naar buiten moeten komen.

Vrijdag zullen we opnieuw contact opnemen met de CEO, we houden jullie zeker op de hoogte.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top