13-01-2021

Overname E5 mode? (goed) nieuws!

Na het verontrustende nieuws van gisteren kunnen we vandaag gelukkig ook goed nieuws melden, al moeten we voorzichtig blijven. Volgens onze informatie heeft zich minstens één erg betrouwbare overnamekandidaat voor e5 Mode aangemeld.

Deze speler zou de steun van de Vlaamse overheid genieten en bovendien voor een bijna volledige doorstart kunnen zorgen, waarbij een groot deel van de jobs behouden zou blijven.

Let wel, in deze fase moeten de gerechtsmandatarissen nu hun definitieve keuze maken, nadien neemt de rechtbank (wellicht eind januari) een eindbeslissing.

De race is nog niet gelopen, en zowel op de ondernemingsraad van morgen (14/1) als in de rechtbank zullen we de belangen van het personeel blijven verdedigen!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top