29-03-2020

Open brief aan Comeos

Na verschillende onderhandelingspogingen met Comeos moeten we vaststellen dat het onmogelijk is een akkoord af te sluiten op sectorniveau. Een akkoord dat in verhouding staat tot de inspanning die dag na dag geleverd wordt door onze werknemers die hun gezondheid op het spel zetten.

Er wordt geen rekening gehouden met de boosheid van de medewerkers noch met het risico dat ze iedere dag lopen.

Bekijk hier de open brief van het gemeenschappelijk vakbondsfront en deel deze met je collega’s!

open brief

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top