22-09-2020

Oorverdovende stilte bij directie Wibra, personeel vraagt terug acties.

Vreemd genoeg mochten wij nog geen enkel initiatief vernemen vanuit de directie van Wibra om de sociale rust terug te laten keren. De vraag vanuit het personeel is echter duidelijk.

1. Men wil duidelijkheid over de toekomst van Wibra. Ondanks het besef dat dit deels in handen ligt van de ondernemingsrechtbank.
2. Waarom drukt de directie op omzet en continuïteit maar worden de leveringen geblokkeerd al sedert 3 weken
3. Men wil garanties dat minstens de wettelijke vergoedingen zullen betaald worden voor het personeel dat niet kan overgenomen worden.

Aangezien de actiebereidheid groot is en wij opnieuw gecontacteerd worden om verdere acties te voeren lijkt een overleg zich op te dringen. Wij vragen dan ook bij hoogdringendheid een verzoening aan op het paritaire comité. We wijzen erop dat, conform de geldende wetgeving, men verplicht is de ondernemingsraad op zijn minst te informeren.

Wordt vervolgd!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top