08-10-2018

Nieuwe website

Beste bezoeker

Je zag het al : we hebben onze website totaal vernieuwd zodat je de informatie die je nodig hebt gemakkelijker en sneller kan terugvinden. Onze vernieuwde website vertelt je klaar en duidelijk wie we zijn, waarom we er zijn en wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

We hebben de informatie sneller toegankelijk gemaakt zodat je nu op alle mobiele apparaten optimale toegang hebt. We ontwikkelden een handige zoekmachine ‘Van A tot Z’ en dankzij de loontool kan je meteen zien hoeveel jij moet verdienen.

We willen dat deze website echt de jouwe wordt, een brug slaat tussen jou en ons en je toelaat om op elk moment terug te vinden wat wij voor jou kunnen doen.

Geniet ervan en schrijf je ook meteen in op onze nieuwsbrief!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top