11-03-2020

NIEUWE START VOOR SWITCH

Vanuit ACV Puls kunnen we mededelen dat we door sterk syndicaal werk aan een goede verstandhouding met overnemer SFAM beginnen. We verduidelijkten de huidige toestand van de Switch winkels vanuit wernemersvisie, de inspanningen die het personeel al leverde, de onduidelijkheden, het verloop van het collectieve ontslag , ..

SFAM lijkt ons een goede overnemer met ervaring in de retail en een toekomstvisie naar groei.
We zijn dus hoopvol om na enkele moeilijke weken een doorstart te kunnen maken met Switch.

Je kan op ACV Puls blijven rekenen om ook in deze nieuwe opstelling een positief sociaal overleg te voeren.
We hebben ondertussen ook bevestigd gekregen dat de lonen voor maart 2020 zijn gewaarborgd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd … .

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top