19-01-2021

Morgen en donderdag sociale verkiezingen bij MediaMarkt!

Woensdag en donderdag kunnen jullie nieuwe vertegenwoordigers kiezen in de ondernemingsraad en het comité voor preventie en bescherming op het werk.

Waarom is dat belangrijk?

Iedereen heeft de aankondiging van 6 augustus nog in het achterhoofd.  Hervormingen, omnichannel, nieuwe structuren, nieuwe strategiën, banenverlies … Er gaat globaal bij Mediamarkt heel wat veranderen en wat de impact voor de Belgische winkels zal zijn is ons nog niet bekend op dit moment…

Met je stem zorg je er voor dat er een sterke werknemersvertegenwoordiging zal zijn die wat weerwerk kan bieden om de belangen van de Belgische medewerkers van Mediamarkt te verdedigen.

Jouw stem is dus deze keer heel veel waard.  Gebruik je stem. Stem op de ACV vertegenwoordigers!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top