home
 

Loontool

Benieuwd of jij correct verloond wordt? Dan ben je op de juiste plaats! Met onze handige module zie je meteen hoeveel je maandelijks brutoloon minimaal moet bedragen. Werk je als arbeider? Bekijk dan hier je functieclassificatie en minimumloon.

Loontool
 
 

Welke functie bekleed je momenteel?

Hoeveel jaren anciënniteit in de onderneming heb je reeds op zak?

Op hoeveel jaar voorervaring in de verkoop kan je rekenen?

Hoeveel uur per week werk je?

Een voltijdse job telt 35u.

Dit moet u minimaal verdienen (bruto/maand)

 
footer img

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van veranderingen, acties en nieuwtjes. Laat hier je e-mail adres achter. Je privacy is voor ons van groot belang en wordt uiteraard gerespecteerd.

 

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

 

Je vindt ons ook op
Facebook

 

© 2020 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top