16-03-2020

MAXIMALE BESCHERMING WINKELPERSONEEL: ACV PULS WIL REGELS

De strijd tegen het coronavirus voeren we allemaal samen. ACV Puls wil dat er duidelijke regels komen voor winkels, met respect voor de werknemers die daar werken. Klanten moeten hun aankopen en boodschappen kunnen doen, maar wel met naleving van bepaalde regels en beperkingen zodat te volle winkels worden vermeden. Het winkelpersoneel staat nu mee in de vuurlinie.

We vragen aan directies om eenzijdige communicatie te vermijden en eerst te overleggen met de werknemers: ieders gezondheid moet primeren! Als winkeliers en handelaars extra kosten moeten maken om de hygiëne beter te bewaken, is het wenselijk dat de overheid hierin tussenkomt.

Vanavond heeft ACV Puls Vakbond overleg met de werkgeversvereniging Comeos en partners om één en ander in goede banen te leiden. Wordt vervolgd!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top