28-06-2021

Loopbaancentrum biedt nu ook online coaching aan

Loopbaancentrum biedt nu ook online coaching aan! 😍
“We hebben een digitaal leerplatform opgezet en combineren dat met een aantal individuele loopbaangesprekken,” legt Marc Van den Broeck uit. Als coördinator van het loopbaancentrum van ACV Puls heeft hij deze online oplossing mee uitgewerkt. “We vonden het niet eerlijk om onze dienstverlening aan jongeren stop te zetten. Ook zij hebben soms de behoefte om hun loopbaan op het juiste spoor te krijgen.”
Je kan als ACV-lid natuurlijk ook altijd bij het loopbaancentrum terecht voor workshops, groeps­loopbaansessies of snel advies over je loopbaan. “Wil je bijvoorbeeld even iemand laten meekijken naar je cv? Dan doen we dat graag voor jou. Maar wil je wat grondiger stilstaan bij een concrete vraag over je loopbaan, dan vinden we ook wel een intensiever traject waar je kan instappen. We hebben de voorbije jaren een gevarieerd gamma uitgebouwd. Dat gaat van sollicitatietips tot burn-out, van leiding geven tot de voorbereiding van een evaluatiegesprek.”
Geïnteresseerd? Je vindt alles op www.loopbaanontwikkeling.be
Wil je graag meer uitleg of een kennismakingsgesprek, stuur dan een mailtje naar loopbaancentrum@acv-csc.be
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top