05-04-2022

Kom naar de gratis workshop: ken ik mezelf?

Het centrum voor Loopbaanontwikkeling nodigt je uit voor de workshop

‘Ken ik mezelf?’

‘Ken ik mezelf?’ is een workshop die je meer inzicht gaat geven over jou eigenschappen. Hoe goed ken je jezelf? Er worden 4 topics besproken:

  • Wie ben ik ?
  • Hoe zie ik mijn loopbaan nu ?
  • Hoe zie ik mijn loopbaan in de toekomst ?
  • Hoe gebruik ik mijn sterke kanten in een sollicitatie gesprek?

Kostprijs

Volledig GRATIS 😊

Deelnemers

Winkelmedewerkers die lid zijn van ACV Puls!

Wanneer?

Donderdag 19 mei 2022

Van 9u30 tot 16u

Waar?

ACV Puls – Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen

Inschrijving

https://forms.office.com/r/wAvAA50HHZ

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top