07-07-2021

Jonger dan 25 en nog geen lid? ACV GO!

ACV GO!

Je bent jonger dan 25 jaar en bent net gestart met werken. Dan is het vaak even uitkijken wat je met je geld gaat doen: je huur, eten en rekeningen zelf betalen.

Je kan dus allicht wel wat goede raad en bijstand gebruiken. Je geniet van alle ACV-diensten en -voordelen en vanaf  dag één heb je recht op juridische bijstand en kan je rekenen op een uitgebreid pakket van dienstverlening!

Minder lidgeld

Je hebt één jaar lang recht op een volledig ACV-lidmaatschap, inclusief alle voordelen, voor slechts 10 euro per maand! Dit geldt ook als je tijdens die periode van 12 maanden ouder dan 25 jaar wordt.

Als lid heb je bovendien meestal recht op een syndicale premie. Die kan oplopen tot 145 euro per jaar.

Opgelet! Je geniet van een nog voordeliger tarief als je:

  • Na je studies werkzoekend blijft en je na je beroepsinschakelingstijd een inschakelingsuitkering ontvangt.
  • Geen inkomen hebt tijdens je voordelig starterslidmaatschap.
  • Werkt in een beschutte en sociale werkplaats.

De bescherming die het ACV jou biedt is essentieel voor een goede, kwaliteitsvolle loopbaan. Aarzel dus niet en word nu lid van het ACV! Als je aan de voorwaarden voldoet, word je automatisch geregistreerd aan het voordelige starterstarief.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top