09-02-2021

Je uurrooster wijzigen, mag dat zomaar?

Mag je werkgever zomaar je uurrooster wijzingen? Neen, dat mag niet!
👉De variabele uurroosters moeten binnen PC 311 ten minste 3 weken op voorhand worden meegedeeld. Enkel met een voorafgaand akkoord van jou mogen de uurroosters in deze periode nog gewijzigd worden.
Twijfel je nog in welk paritaire comité je werkt? Kijk het na op
Wijzigt je uurrooster toch regelmatig? Contacteer ons dan via distributie@acv-csc.be en we gaan ermee aan de slag. 💪
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top