31-01-2019

Interview met Marc Leemans over de staking op 13 februari

“Als de regering ons vraagt om opnieuw aan tafel te gaan zitten met de werkgevers op basis van een slechte loonnormwet, dan is dat voor onze mensen onaanvaardbaar”, zegt ACV-voorzitter Marc Leemans in ”De Markt”. De regering is echter niet van plan iets aan de loonwet te veranderen. En dus is een nationale staking op 13 februari onafwendbaar, al zeggen de werkgevers dat hun deur blijft openstaan. Bekijk hier het volledige interview.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top