03-02-2023

Herstructurering bij hoofdkantoor C&A: onzekerheid voor personeel blijft

Tegenvallende online verkoopresultaten zorgen voor herstructurering, sociaal overleg start

De directie van C&A kwam  deze ochtend met het nieuws op een bijzondere ondernemingsraad. Vakbond ACV Puls die het personeel van het hoofdkantoor vertegenwoordigt is teleurgesteld: ‘’Dit is al de derde herstructurering op vijf jaar’’, weet Jörgen Meulders van ACV Puls. ‘’Ook voor het winkelpersoneel is er al jaren onzekerheid en zijn er soms plots functiewijzigingen zonder concrete aanleiding.’’

Concrete ontslagcijfers zijn er op dit moment niet. ACV Puls heeft wel begrip voor de situatie:  ‘’We begrijpen dat C&A in moeilijk vaarwater zit omwille van tegenvallende online verkoopresultaten, maar nu is het tijd voor duidelijkheid ’’, aldus Meulders.

Bij C&A België werken zo’n 2000 mensen waarvan 400 op het hoofdkantoor.

 

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top