21-09-2020

FNV handel solidair met winkelmedewerkers Wibra

FNV Handel en FNV Winkelstraat steunen de acties van winkelmedewerkers Wibra in België

Verschillende winkels van Wibra in België zijn vandaag gesloten omdat de medewerkers staken. Bij de Wibra in België hangt een grootschalige reorganisatie in de lucht, een deel van het personeel dreigt op straat te worden gezet. Medewerkers pikken het niet dat de directie hen geen garanties biedt over de wettelijke verplichtingen zoals ontslagvergoeding. Medewerkers van Wibra zetten zich al jaren in voor hun winkels. Er is veel onduidelijkheid over een eventuele overname. Medewerkers missen de waardering vanuit de directie.

Vanuit FNV Handel en FNV Winkelmedewerkers zijn we solidair met de winkelmedewerkers van Wibra in België. Wij steunen de acties. Het is gerechtvaardigd en moedig om op te staan. Wij delen het nieuws van de actie met alle bij ons aangesloten leden – de winkelmedewerkSTERren van Nederland. Het voorbeeld van de Wibra-medewerkers in België verdient navolging!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top