04-04-2019

Faillisement CoolCat

Modewinkelketen Coolcat heeft het faillissement aangevraagd. In België zijn er zeventien winkels en er werken er in totaal 163 mensen voor CoolCat. In afwachting van het vonnis blijven de winkels gesloten. Een curator, die nog aangesteld moet worden, moet dan bekijken of de winkels weer open zullen gaan.

Het bedrijf wijst erop dat het de voorbije jaren, “net als veel andere modewinkelbedrijven” te maken heeft gehad met “zeer uitdagende marktomstandigheden”.

Als grootste bedienden vakbond van het land zijn we er voor het personeel. We hebben we er voor gezorgd dat de medewerkers wekelijks een voorschot kregen op hun loon en begeleiden hen waar mogelijk. Voor wie nog geen lid is kan zich makkelijk aansluiten via https://pc311.be/lid-worden/

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top