18-03-2020

Delen aub: respect voor het winkelpersoneel!

ACV Puls Vakbond ontvangt steeds meer berichten van winkelpersoneel betreffende klanten die lacherig doen over afstand houden, mondmaskers en alle noodzakelijke maatregelen.

Winkels waarvan klanten hardleers blijven en de veiligheid van iedereen in het gedrang komt, moeten dan ook gesloten worden. Deze ochtend zijn er zo al verschillende winkels moeten sluiten en er zullen er nog volgen!

We roepen nogmaals op om respectvol met mekaar om te gaan en de maatregelen die zijn genomen te volgen.

Je kan de boodschap hier delen op Facebook.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top