17-06-2020

Decathlon weigert uitnodiging tot verzoening van de minister van Werk

Vandaag woensdag 17 juni zou er een verzoening plaatsvinden in de paritaire commissie 311
naar aanleiding van de acties en onrust ontstaan bij de werknemers van het Decathlon distributiecentrum te Willebroek begin juni.De geplande verzoening gaat vandaag niet door.

De directie van Decathlon weigert deel te nemen, onder het voorwendsel dat ze een interne workshop organiseert in Willebroek.
De voltallige syndicale delegatie is daarbij geweerd van deelname.

De directie waagt dus om publiekelijk de uitnodiging van de minister van Werk, Nathalie Muylle, naast zich neer te leggen.

Alle vakbondsorganisaties verwerpen scherp de handelswijze van de directie en interpelleren de minister opnieuw.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top