26-01-2021

De toekomst van e5 mode

Vandaag is er om half 10 een zitting in de rechtbank van Dendermonde over de toekomst van e5 Mode. ACV Puls heeft daarvoor een advocaat onder de arm genomen om voor de rechten van het personeel te pleiten.

ACV Puls zal de mogelijke overname door de familie De Sutter alleszins steunen: ze willen met e5 verder zoals het grosso modo bestaat, hebben een geloofwaardig businessplan én beschikken over de kapitalen. In de andere potentiële overnemer BTX hebben we geen vertrouwen omdat ze geen plan op lange termijn kunnen voorleggen.

Van zodra er meer nieuws is houden we je op de hoogte, het is mogelijk dat de uitspraak van de rechtbank enkele dagen op zich laat wachten.

Tot snel!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top