11-09-2019

Dankzij PC311 sta ik sterker in m’n job

Als nieuwkomer in België had Maud Paddy Mensah vanaf 2012 meteen werk bij Hollister, het Zuid-Californische lifestylemerk van Abercrombie & Fitch met winkels in Brussel en Wijnegem (bij Antwerpen). Nu is ze vakbondsmilitante namens ACV Puls.

“Ik bekijk www.pc311.be geregeld”, vertelt Maud in een gesprek met Ons Recht. “Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat we als deeltijdse werknemers recht hebben op een verhoging van het aantal contracturen! Het blijft me verbazen hoe weinig jonge mensen weten over hun job en de voorwaarden.

Lees er hier alles over.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top