23-08-2020

Chaos bij Brantano: “De winkels zijn geplunderd, de werknemers mentaal gekraakt.”

De eerste dag van de uitverkoop bij de failliete schoenenketen Brantano is erg chaotisch verlopen. De politie moest in verschillende vestigingen de orde herstellen. “Het is degoutant en schandalig”, zegt Sven De Scheemaeker van vakbond ACV Puls. Hij eist maatregelen. “Onder de huidige omstandigheden kunnen de winkels niet meer open.” Onder meer in Koksijde werd een Brantano-winkel gesloten omdat de veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden.

Lees hier het artikel op HLN.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top