14-02-2019

Bedankt voor je inzet!

Bedankt voor 13 februari!

Geplaatst door ACV Puls Vakbond op Donderdag 14 februari 2019

Er werd gisteren massaal gestaakt en we gaven een duidelijk signaal: een echte verhoging van de lonen is nodig! Ook minder werkdruk, een gezond evenwicht tussen werk en privé en fatsoenlijke eindeloopbaanregelingen zijn nodig. Het bleek niet mogelijk om met de werkgeversorganisatie hier dieper op in te gaan. Dus beslisten het ACV, het ABVV en het ACLVB gezamenlijk om hiertegen te protesteren.
Tijdens het overleg in de Groep van 10, legden de vakbonden heel wat voorstellen op tafel om tegemoet te komen aan vragen van de werknemers:

Echte verhoging van de minimumlonen
Verhoging van uitkeringen en pensioenen tot minstens boven de armoedegrens
Hertekening van de eindeloopbaanregelingen (SWT, landingsbanen, ….)
Betere combinatiemogelijkheden voor werk en privé
Betere mogelijkheden voor woon-werkverkeer (derdebetalersregeling openbaar vervoer, fietsvergoeding, …)

Wordt snel vervolgd! Heb je nog vragen over je stakersvergoeding? mail ons via pc311@acv-csc.be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top