sollicitatieverlof

Als je ontslagen wordt of je neemt ontslag en je moet een opzegtermijn presteren heb je recht op sollicitatieverlof. Je mag tijdens de laatste 26 weken van je opzeg 2 halve dagen of 1 volledige dag per week sollicitatieverlof nemen. Indien je opzegtermijn langer is dan 26 weken zal je in het begin maar recht hebben op een halve dag sollicitatieverlof.

Dat verlof dient om te solliciteren in de ruimste zin van het woord. Je kan jobs zoeken online of op sollicitatiegesprek gaan en alles ertussenin. Je hoeft geen bewijs te leveren bij de werkgever die je ontslaat of waar je ontslag neemt.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top