Shopmanagers

Als shopmanager hou jij de boel draaiende. Het management verwacht van jou alsmaar meer en je team heeft je ondersteuning nodig.  Wij brengen alle shopmanagers samen om ervaringen te delen en inzichten uit te wisselen.

  • Hoe omgaan met administratie?
  • Hoe krijg je de aandacht van je management vast?
  • Welke geografische flexibiliteit mag er van jou verwacht worden?
  • Worden klanten echt alsmaar veeleisender?
  • Hoe breng je slecht nieuws over?

We houden regelmatig een ‘dag van de shopmanager’ en kunnen je ook in alle discretie bijstaan via telefoon, email of in de winkel. Heb je nog een vraag? Contacteer dan je ACV-afgevaardigde of laat iets weten via distributie@acv-csc.be 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top