Premie 250 euro

De voltijdse werknemer met een volledige referteperiode (loopt van juli van het voorgaande kalenderjaar tot en met juni van dit jaar) krijgt een jaarlijkse brutopremie toegekend van 250 EUR. De deeltijdsen krijgen de premie in verhouding tot het aantal uren dat ze werken.

Let op! Deze premie kan in jouw onderneming omgezet zijn in een ander voordeel.

Ofwel via 1,45 EUR toekenning of verhoging van de werkgeverstussenkomst in de maaltijdcheques

Ofwel via een verhoging van de patronale bijdrage in de maaltijdcheque met 1 EUR en een bruto jaarpremie van 74 EUR

Ofwel via een verhoging van de patronale bijdrage in de maaltijdcheque met 1 EUR en een jaarlijkse storting van 85 EUR in een aanvullend pensioen (groepsverzekeringsplan)

Ofwel via een jaarlijkse storting van 289 EUR in een aanvullend pensioen (groepsverzekeringsplan)

Om te weten op welke manier deze premie wordt toegekend in jouw onderneming neem je best contact op met je ACV PULS afgevaardigde.

De referteperiode voor de brutopremie loopt van juli van het voorgaande kalenderjaar tot en met juni van het jaar van uitbetaling. Voor mensen die geen volledig jaar hebben gewerkt, wordt de bruto jaarpremie in verhouding tot hun gewerkte dagen berekend.

Sommige periodes zoals vakantie en het eerste jaar ziekte worden gelijk gesteld voor het berekenen van de premie.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top