Arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur

Een contract van bepaalde duur moet aan een aantal regels voldoen. Het contract moet schriftelijk worden vastgesteld en uiterlijk bij indiensttreding ondertekend worden. Je mag maximaal 4 opeenvolgende contracten van bepaalde duur van minimaal 3 maanden krijgen gedurende een totale periode van 2 jaar. Wanneer een overeenkomst van bepaalde duur niet aan die regels voldoet, heb je eigenlijk een contract van onbepaalde duur.

Om te kijken in welke loonschaal je zit geldt de datum van indiensttreding. Je contracten van bepaalde duur worden dus meegerekend. Hoe meer jaren in dienst, hoe hoger je loon.

Na een tijdelijk contract van zes maanden heb je voorrang bij het bekomen van een vacant geworden job van onbepaalde duur.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top