01-04-2021

ACV Puls lanceert … ACV PILS!

‘‘Een vakbondsdrankje? Dat drink je met verstand!’’, zo laat ACV Puls vandaag weten in een persbericht. Naar aanleiding van het mooie weer en de komende onderhandelingen wil de vakbond met ACV Pils alle werknemers een hart onder de riem steken. ‘’Met dit gezonde sapje zullen we de harten sneller laten slaan, en dat zorgt natuurlijk voor een betere onderhandelingspositie naar een rechtvaardig akkoord voor alle werknemers. Want zeg nu zelf: met een ACV Pils in de hand ga je toch veel méér bereiken dan O,4% opslag?’’ zo klinkt het.
Het gaat hier natuurlijk om een 1 aprilgrap maar we wensen je bij deze zonnige dagen en danken alle leden, militanten en collega’s voor hun inzet afgelopen maandag! Samen maken we het beter!
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top