20-05-2019

ACV PULS!

Voortaan gaat LBC-NVK door het leven als ACV Puls. Een nieuwe naam, een nieuwe look! Een nieuwe naam, een sterke naam, een sterk merk. Daar hoort ook een nieuwe look bij! Lees hier alles over het hoe en waarom. Een nieuwe naam LBC-NVK stond klaar voor bedienden, kaderleden en arbeiders uit bepaalde sectoren. De arbeidsmarkt wijzigt echter snel. Het eenheidsstatuut stelde ons voor een uitdaging, net als de nieuwe werknemersrealiteiten, nieuwe contracttypes en platformen. We werken vóór en mét arbeiders, bedienden, kaderleden en freelancers. Er was dus nood aan een nieuwe naam. Enerzijds om aansluiting te blijven vinden met de maatschappij die rondom ons aan een ijltempo verandert. Anderzijds om onszelf een verjongingskuur te gunnen – zonder uiteraard onze inhoudelijke sterktes uit het oog te verliezen. Met dit nieuw en positief verhaal willen we vanuit de noden en de werksituatie van elke werknemer vertrekken, zodat hij of zij zich in ACV Puls kan herkennen. Wij zijn vóór werk en vóór betere omstandigheden voor iedereen. Uit onze individuele dienstverlening en collectieve werking moet dag na dag onze relevantie, representativiteit en maatschappelijke impact blijken. Vinger aan de pols Achter de naam ACV Puls gaan een aantal belangrijke eigenschappen van onze vakbond schuil. Ten eerste is ACV Puls een positieve kracht. Een organisatie die de vinger aan de pols houdt: die weet wat er leeft en die dicht bij het individu staat. Ten tweede geven we impulsen om te komen tot meer werkplezier en energie om mensen te doen groeien. Zo willen we tot slot een positieve en krachtige stimulans zijn in het spanningsveld tussen werknemers en werkgevers.” rel=”noopener” target=”_blank”>ACV Puls. Een nieuwe naam, een nieuwe look! Een nieuwe naam, een sterke naam, een sterk merk. Daar hoort ook een nieuwe look bij! Lees hier alles over het hoe en waarom.

Een nieuwe naam

LBC-NVK stond klaar voor bedienden, kaderleden en arbeiders uit bepaalde sectoren. De arbeidsmarkt wijzigt echter snel. Het eenheidsstatuut stelde ons voor een uitdaging, net als de nieuwe werknemersrealiteiten, nieuwe contracttypes en platformen. We werken vóór en mét arbeiders, bedienden, kaderleden en freelancers.
Er was dus nood aan een nieuwe naam. Enerzijds om aansluiting te blijven vinden met de maatschappij die rondom ons aan een ijltempo verandert. Anderzijds om onszelf een verjongingskuur te gunnen – zonder uiteraard onze inhoudelijke sterktes uit het oog te verliezen.
Met dit nieuw en positief verhaal willen we vanuit de noden en de werksituatie van elke werknemer vertrekken, zodat hij of zij zich in ACV Puls kan herkennen. Wij zijn vóór werk en vóór betere omstandigheden voor iedereen. Uit onze individuele dienstverlening en collectieve werking moet dag na dag onze relevantie, representativiteit en maatschappelijke impact blijken.

Vinger aan de pols

Achter de naam ACV Puls gaan een aantal belangrijke eigenschappen van onze vakbond schuil. Ten eerste is ACV Puls een positieve kracht. Een organisatie die de vinger aan de pols houdt: die weet wat er leeft en die dicht bij het individu staat. Ten tweede geven we impulsen om te komen tot meer werkplezier en energie om mensen te doen groeien. Zo willen we tot slot een positieve en krachtige stimulans zijn in het spanningsveld tussen werknemers en werkgevers.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top