31-07-2020

AAN HET PERSONEEL VAN FNG

Beste leden,

Wij vinden het erg dat werknemers die al zo te lijden hebben onder de beslissingen van het vorige management nu ook nog eens voor keuzes geplaatst waarvan je kunt zeggen dat geen enkele keuze een goede keuze is.
Werknemers worden verplicht om te gaan werken maar krijgen niet de nodige middelen: de vrachtwagens staan immers stil omdat ze niet kunnen tanken en omdat de kilometerheffing niet meer betaald kan worden ….
Hierdoor zullen er ook tekorten in de winkels komen wat mogelijks voor zware discussies kan leiden met klanten.

Wij willen de werknemers niet in onveilige toestanden storten, dit zou de spreekwoordelijke druppel zijn.
Werknemers die NIET wensen te gaan werken in deze onveilige omstandigheden mogen thuis blijven.
Wij hebben afgesproken om dit hele debat maandag met de aangestelde curatoren op te nemen.

In het slechtste geval zullen wij als vakbonden de hele situatie als een staking erkennen.
WIJ laten de werknemers niet in de “kou” staan!

Ook wat de betaling van de maaltijdcheques betreft, moeten we helaas vaststellen dat het niet meer lukt om tot een regeling met de banken te komen.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top