20-12-2018

21 februari : dag van de shopmanager

Na een eerste succesvolle shopmanager dag zijn we in 2019 terug op donderdag 21 februari! We verwelkomen alle shopmanagers in de Stadsfeestzaal van Antwerpen voor een unieke programma: 

Voorstelling nieuw materiaal
Sessie: hoe omgaan met conflicten?
Open gesprek: wat zijn de uitdagingen als shopmanager?

We sluiten de voormiddag af met een broodjeslunch op deze prachtige locatie in het hart van onze sector. Na de middag is er vrijblijvend de gelegenheid om van gedachten te wisselen met ons.

Dit initiatief staat open voor alle shopmanagers. Breng dus gerust iemand mee!

Inschrijven? lieveke.norga@acv-csc.be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top