home
 
04-01-2021

Start 2021 met een Bongobon!

We wensen je een mooi⭐2021⭐ met een goede gezondheid én veel geluk.🤗 Geniet nog van deze laatste feesten én vergeet je goede voornemens niet! 🎄
 
WEDSTRIJD
 
Zin om 2021 alvast schitterend te beginnen met een Bongobon om samen lekker te gaan eten (wanneer het terug kan), op uitstap te gaan of chocolade te gaan proeven? Geef het antwoord op onderstaande vraag en stuur deze naar distributie@acv-csc.be De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
 
WEDSTRIJDVRAAG: In het Athena-plan voor de distributie spreken we over de 3 ingrijpende veranderingen in onze sector.
1: Nieuwe winkels 2 Nieuwe technologiën ….maar wat is de 3de?
 
 
Tip: Lees hier het Athena-plan na. 😊
 
 
Veel succes!
 

Laatste nieuws

footer img

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van veranderingen, acties en nieuwtjes. Laat hier je e-mail adres achter. Je privacy is voor ons van groot belang en wordt uiteraard gerespecteerd.

 

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

 

Je vindt ons ook op
Facebook

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top