02-02-2021

15 dagen geboorteverlof!

Sinds 1 januari 2021 heb je als vader of partner van de moeder na de geboorte van het kind recht op 15 dagen geboorteverlof! 💚
 
👉 Je mag de 15 dagen geboorteverlof opnemen binnen de 4 maanden na de
bevalling. Je bent niet verplicht om 15 dagen op te nemen.
•👉Je hoeft de 15 dagen niet in één keer op te nemen. Je kunt ze naar jouw keuze
spreiden over een periode van 4 maanden vanaf de bevalling.
•👉De dag van de bevalling geldt als eerste dag van die periode van vier
maanden.
 
Opgelet: 👉 is je kindje geboren vóór 1 januari 2021? Dan val je nog onder de oude regeling en heb je recht op 10 dagen geboorteverlof.
 
Heb je er nog een vraag over? Contacteer ons via distributie@acv-csc.be
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top