05-03-2020

📢 Oproep! Zondag 8 maart: wereldvrouwenmars!

‘Meer tijd voor gelijkheid’

In Brussel en Antwerpen vinden tal van acties en manifestaties plaats in het teken van de strijdbaarheid en solidariteit van en met vrouwen, overal ter wereld!

✅ Brussel: Wereldvrouwenmars om 14u. Start en aankomst aan het Centraal Station. Niet te missen: coole flashmob om 13u. ACV Puls roept om om massaal deel te nemen.

✅ Brussel : ACV Puls Distributie en CNE voeren vanaf 12u actie op de Anspachlaan, met als thema ‘zondagwerk’. (afspraak Muntplein)

✅ Antwerpen: Collecti.e.f 8 maars organiseert vanaf 13u30 tal van acties, met o.a. de Women’s March tegen seksisme. Van 14u tot 18u vindt op het De Conincxkplein het Women’s Strike Festival plaats.

#InternationalWomensDay #Wereldvrouwendag

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC311 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC311 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC311. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC311 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc311.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top